ТОП-5 найкращих сервісів хмарного зберігання даних

Зберігання файлів у хмарному сховищі — це зручно, просто і корисно. Доступ до таких файлів можливий з будь-якого комп’ютера, що має вихід в інтернет. Навіть якщо з вашим ноутбуком чи ПК щось станеться, ви не втратите файлів.

Щоб зрозуміти, який сервіс хмарного зберігання краще обрати, спочатку розберемося, навіщо зберігати дані у хмарі.

Якщо ви працюєте вдома, є кілька речей, важливіших за обмін робочими документами з колегами. Інтернет-сховища, їх синхронізація та забезпечення спільного доступу до документів відіграють величезну роль у забезпеченні комфортної віддаленої роботи.

Стійка тенденція останніх років полягає у тому, що комп’ютерні системи дедалі більше покладаються не на локальні сховища, а на віддалені сервери зберігання та обробки (також відомі як «хмарні сервіси» або «хмари»). Ця тенденція змінила і взаємодію користувачів з їхніми комп’ютерами, планшетами і смартфонами: тепер ми відтворюємо відео та музику із серверів, а не з дисків чи флешок.

Зберігаючи власні документи та медіафайли у хмарі, можна насолоджуватися доступом до них з будь-якого місця та з будь-якого пристрою.

Пропонуємо вашій увазі найкращі служби хмарного зберігання, обміну файлами та їх синхронізації.

Усі ці сервіси забезпечують безперешкодний доступ до важливих даних користувача, де б він не перебував, а саме: документів Word, PDF-файлів, електронних таблиць, фотографій та будь-яких інших цифрових ресурсів.

Більше не потрібно сидіти за своїм робочим ПК, щоб бачити робочі файли. За допомогою хмарної синхронізації можна працювати з ними із ноутбука вдома, зі смартфона в дорозі або з планшета на дивані. Використання однієї з цих служб означає, що вам більше не доведеться надсилати файли собі чи підключати й відключати USB-накопичувачі.

Якщо ви ще не обрали сервісу для зберігання та синхронізації ваших даних у хмарі, вам слід серйозно замислитися над цим.

Читати статтю повністю


Джерело: редакція журналу "Діловодство"